+31 6 810 024 05 susan@dechering.nl

Energetisch werk

Healing  & Readings 

Healing (Individuele sessies)

  • Voor als je fysieke klachten hebt
  • Voor als je een (chronische) ziekte hebt en aanvullende hulp naast het reguliere circuit kan gebruiken
  • Voor als je meer rust in je hoofd nodig hebt en moeite om te gronden 

Tijdens een healing maak ik contact met de spirituele wereld en geef hun liefdevolle genezende energie aan je door. De spirituele wereld weet precies wat jij nodig hebt om te helen. Zelf heb ik hier geen enkele kennis over. Ik ben puur een doorgeef luik en vertrouw op hen om te doen wat nodig is om jou te genezen.

De spirituele wereld weet bijvoorbeeld precies; waar de genezende energie nodig is, hoeveel energie en het soort energie wat er nodig is. Per mens zal dit verschillend zijn. 

Per persoon is er andere genezing nodig. Hierdoor kan de genezende energie bij iedereen anders aanvoelen. De ene zal bijvoorbeeld een warmte voelen, de ander juist een kou ervaren, weer een ander voelt misschien wel helemaal niets. Over het algemeen voelen de meeste mensen wel een diepe ontspannenheid. Deze ontspanning werkt niet alleen op fysiek maar ook op diepere emotionele en mentale lagen van je bewustzijn door.

€  45,-  Individuele sessie (30 min.)

 

Psychic reading 

(lezen van je levensenergie)

  • ‘Psychic’ komt van het Griekse woord ‘psyche’, wat ziel, spirit en essentie betekent. Bij een psychic reading, stem ik mij af op je levensenergie van je ziel. Ik lees deze energie, wat wil zeggen dat ik informatie over jou door krijg en aan je terug geef. Het kan dan gaan om het hier en nu, maar ook over je verleden, moeilijkheden en uitdagingen, je talenten en mogelijkheden. Deze informatie geeft je vaak bevestiging en inzicht. Wat je met de informatie doet is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Veel mensen zijn bang dat ik gedachten lees of grote donkere geheimen ontdek. Of willen een voorspelling over de toekomst of een lottonummer. Echter werkt het zo niet. Ik krijg alleen informatie door die voor jouw ontwikkeling relevant is. Ik stem mij af op jouw energie en dan komt er door wat er door moet komen, zelf heb ik weinig zeggenschap over wat er doorkomt. Ik ontvang alleen maar. Soms kan het daarom ook zijn dat ik met een een psychic reading begin en vloeit het op een natuurlijke manier over in een mediamiek consult. Uiteraard kun je mij altijd vragen stellen en veelal krijg ik alsnog de juiste informatie voor je door als antwoord op je vraag.

€ 45,- Relatietherapie  (30 min.)

 

Locatie Amsterdam WEST

Maassluisstraat 2             1062 GD Amsterdam

Contact

+31 6 81 0024 05
susan@dechering.nl

 

SprEEKTIJDEN

ma – wo-vrij                      09:00 – 17:00u