Energetisch werk

Healing  & Readings & Opstellingen

Healing (Individuele sessie)

  • Voor als je fysieke klachten hebt
  • Voor als je een (chronische) ziekte hebt en aanvullende hulp naast het reguliere circuit kan gebruiken
  • Voor als je meer rust in je hoofd nodig hebt en moeite om te gronden 

Tijdens een healing maak ik contact met de spirituele wereld en geef hun liefdevolle genezende energie aan je door. De spirituele wereld weet precies wat jij nodig hebt om te helen. Zelf heb ik hier geen enkele kennis over. Ik ben puur een doorgeef luik en vertrouw op hen om te doen wat nodig is om jou te genezen.

De spirituele wereld weet bijvoorbeeld precies; waar de genezende energie nodig is, hoeveel energie en het soort energie wat er nodig is. Per mens zal dit verschillend zijn. 

Per persoon is er andere genezing nodig. Hierdoor kan de genezende energie bij iedereen anders aanvoelen. De ene zal bijvoorbeeld een warmte voelen, de ander juist een kou ervaren, weer een ander voelt misschien wel helemaal niets. Over het algemeen voelen de meeste mensen wel een diepe ontspannenheid. Deze ontspanning werkt niet alleen op fysiek maar ook op diepere emotionele en mentale lagen van je bewustzijn door.

€  50,- Individuele sessie (30 min.)

 

Psychic reading 

(Individuele sessie – lezen van je levensenergie)

  • ‘Psychic’ komt van het Griekse woord ‘psyche’, wat ziel, spirit en essentie betekent. Bij een psychic reading, stem ik mij af op je levensenergie van je ziel. Ik lees deze energie, wat wil zeggen dat ik informatie over jou door krijg en aan je terug geef. Het kan dan gaan om het hier en nu, maar ook over je verleden, moeilijkheden en uitdagingen, je talenten en mogelijkheden. Deze informatie geeft je vaak bevestiging en inzicht. Wat je met de informatie doet is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Veel mensen zijn bang dat ik gedachten lees of grote donkere geheimen ontdek. Of willen een voorspelling over de toekomst of een lottonummer. Echter werkt het zo niet. Ik krijg alleen informatie door die voor jouw ontwikkeling relevant is. Ik stem mij af op jouw energie en dan komt er door wat er door moet komen, zelf heb ik weinig zeggenschap over wat er doorkomt. Ik ontvang alleen maar. Soms kan het daarom ook zijn dat ik met een een psychic reading begin en vloeit het op een natuurlijke manier over in een mediamiek consult. Uiteraard kun je mij altijd vragen stellen en veelal krijg ik alsnog de juiste informatie voor je door als antwoord op je vraag.

€ 110,- psychic reading  (45 min)

 

(Familie) Opstelling 

(groeps sessie)

Worstel jij al langere tijd met bepaalde aanhoudende klachten? Heb ja al veel aan jezelf gewerkt doormiddel van coaching of therapie? Dan kan het zijn dat je een stuk dieper moet gaan omdat de oorzaak op onbewust niveau ligt. Een opstelling is een goede methode om op onbewust gevoelsniveau verandering aan te brengen.

Vaak leiden onbewuste patronen tot verschillende psychische klachten, bijvoorbeeld:

– Angstig zijn
– Gebrek aan ondernemerschap en daadkracht
– Doelen niet bereiken
– Niet weten wat je wilt en besluiteloosheid
– Onzekerheid
– Niet productief zijn
– Onduidelijke lichamelijke klachten
– Rusteloosheid
– Extreem verantwoordelijkheidsgevoel

Hierdoor kunnen er problemen ontstaan op diverse gebieden zoals op het gebied van:

– Huisvesting
– Romantiek / liefde
– Werk studie
– Geld
– Gezondheid
– Persoonlijke groei
– Vrije tijd
– Sociaal leven (vrienden en familie)

Opstellingen helpen ons om onze onbewuste patronen zichtbaar te maken. Hierdoor kunnen we het patroon op energetisch en gevoelsniveau veranderen waardoor de negatieve invloed hiervan op je leven stopt.

Een opstelling is een energetische methode om onbewuste dynamieken en (ongezonde) patronen die we vasthouden bloot te leggen en te helen.

Deze dynamiek en patronen kunnen extern zijn, bijvoorbeeld tussen jou en andere mensen. Zoals een vriendschapsdynamiek, een relatiedynamiek of een dynamiek tussen jou en andere mensen zoals je collega’s.

Maar een dynamiek kan ook een intern onbewust patroon zijn, zoals hoe je beslissingen neemt door je intuïtie, hart, hoofd een actie te gebruiken.

1) Intake fase (45 min)

Ter voorbereiding van de familieopstelling vind er een individuele sessie plaats met jouw als vragensteller.  Dit is een intake gesprek waarbij er uitvoerig ingegaan kan worden op je hulpvraag. Daarnaast zal de reeds bekende informatie over je familie in kaart zal worden gebracht doormiddel van het maken van een genogram (een soort stamboom).  Op basis van de door jouw ingebrachte informatie zal ik een opstelling aan je voorleggen die opgesteld kan worden

 

2) Opstellingsmiddag (4 uur)

Vervolgens zal er een opstelling plaatsvinden in groepsverband. De opstelling begint na een kort gesprek over het onderwerp van jou als vragensteller. Hierna nodigt ik je uit om mensen te kiezen die de desbetreffende rollen willen representeren die nodig zijn. Deze representanten krijgen een plek in de ruimte. De opstelling komt tot leven doordat de representanten informatie geven over gevoelens en gedachten en de mogelijke bewegingsdrang die zij ervaren zodra ze in de ruimte zijn geplaatst.

De opstelling maakt het mogelijk om de onderliggende dynamiek in beeld te brengen die de oorzaak zijn van symptomen op persoonlijk niveau (bijvoorbeeld angsten, niet bereiken van doelen, relatieproblemen, etc.).

Door de dynamiek te herkennen is verandering mogelijk, waardoor de energie weer kan stromen. Mensen hervinden hun kracht en het systeem kan herstellen door een gezonde / rustige plek te vinden voor alle delen/rollen in de opstelling.

Na de opstelling laten we de energie zijn werk doen en gaan we het effect niet ‘kapot praten’ door meteen in de analyse te duiken. De nabespreking en analyse zal aanbod komen in de slotsessie. 

3) Slotsessie – Nabespreking  (45 min)

Een opstelling heeft energetisch een sterk effect wat vaak nog dagen nadat de opstelling plaats heeft gevonden doorwerkt. Bewust plannen we daarom de slotsessie na min. een week. In de slotsessie kan alles wat je hebt ervaren nabesproken worden, Ook is er ruimte voor jouw vragen. We bespreken wat dit alles je nu heeft gebracht en ronden af met hoe je nu verder kan gaan.

 

€  85,-  als representant (voor een dagdeel).

€ 330,-   als vragensteller (2 sessies + een dagdeel).

 

Locatie Amsterdam WEST

Maassluisstraat 2             1062 GD Amsterdam

Contact

+31 6 81 0024 05
susan@dechering.nl

 

SprEEKTIJDEN

ma – wo-vrij                      09:00 – 17:00u