Kennismakingsavond: Masterclass Ready for Love

97.00 incl. btw

Met dit groepscoachings programma ontdek je welke onbewuste patronen jij hebt die je liefdesleven saboteren. Je leert je ongezonde van gezonde dynamieken te onderscheiden waardoor je makkelijker je grenzen kan herkennen en bewaken. Je ontwikkeld meer bewustzijn over je onderliggende behoeften waardoor je beter weet wie voor jou een goede match is en hoe je deze kan selecteren. Je krijgt praktische handvaten aangereikt om effectiever te communiceren zodat jij met meer zelfvertrouwen en zelfliefde onbevangen in de liefde kan staan en sneller ware liefde kan aantrekken!

 

Artikelnummer: 1735 Categorie: Tags: ,

Tijdens de kennismakingsavond zullen we ervaringen uitwisselen over waar ieder van ons tegenaan loopt in de liefde. Ook is er ruimte om vragen te stellen en van mij direct professionele adviezen en tips te ontvangen. Ik help je graag om drama-vrij te daten en ware liefde sneller te vinden. Om dat te kunnen doen hoor ik graag waar je exacte behoefte ligt, zodat ik het programma voor de training Ready for Love beter hierop bij kan afstellen. Op deze wijze kan ik de training Ready for Love, gepast op maat aanbieden in oktober!
In de kennismakingsavond zullen we daarom op een rijtje zetten wat er bij jullie speelt en leg ik je uit welke stappen jij kan zetten om je liefdesleven te verbeteren!

Ik leer je graag beter kennen op de kennismakingsavond op 12 september om 19:30u.